Links til andre former for undervisning

Er du gået i stå med at lære nyt på guitaren? så prøv at find en anden slags undervisning.

Der er mange måder at lære på. I forhold til guitarundervisning, kan man lære at spille blot med hjælp fra ens øre og kreativitet. Det er dog de færreste der kan lære at mestre et instrument blot ved egen hjælp. En anden mulighed er ved at læse en bog eller se en dvd som hjælper dig med at spille på guitaren. På nettet kan du også lære at spille guitar ved både at læse, se illustrationer og se videoer der alle har til formål at lære dig hvordan man spiller guitar, det er fx sådan du får musikundervisning her på siden.

Fælles for ovenstående indlæringsmetoder er at du i princippet er alene om at lære at spille. Nogen gange kan man have brug for personlig hjælp til at komme over en svær akkord, en sang eller måske noget lidt mere teknisk. I dette tilfælde er en personlig underviser at foretrække.

Udover disse metoder at modtage guitarundervisning på kan man også lære at spille guitar ved hjælp af nye smarte interaktive guitarspil online og på sin spillekonsol.

Der findes altså flere forskellige former at lære at spille guitar på og her finder du links til nogen af disse.

Musikundervisning.dk Her kan du finde en personlig musikunderviser der bor tæt på dig og bestille en tid. Undervisningen foregår enten hos underviseren eller hos dig.