Skift strenge på guitaren

Hvordan er det nu lige man skifter strengene på sin guitar? I denne lektion lærer du at skifte strengene på din guitar på en nem og hurtig måde

I de 2 videoer nedenfor lærer du at skifte strengene på din guitar, med hjælp fra Justin Sandercoe. I videoerne er han rigtig god til at gå i detaljer og sikre sig at du får skiftet dine guitarstrenge helt rigtigt.

I videoen ovenfor lærer du at fjerne de gamle guitar strenge på en god måde og hvordan du starter med at sætte de nye guitar strenge på. 

Hvilke guitarstrenge skal jeg købe?

Der findes mange forskellige guitarstrenge på markedet. Jeg vil anbefale at man som begynder benytter sig af de guitarstrenge som er coated. Disse guitarstrenge holder nemlig ekstra længe, så man slipper for at skulle skifte guitarstrenge hele tiden. Nedenfor har jeg fundet et godt udvalg af gode guitarstrenge til western guitarer der kan købes billigt hos Danguitar.

i 2. del af videoen fra Justin Sandercoe lærer du at skifte strengene på din guitar færdigt. Denne del er meget vigtig i forhold til hvordan man sikre sig at strengene bliver sat rigtigt fast på guitarens hoved.