Julegave idéer til en der spiller guitar

julegave tips til en der spiller guitar

Mangler du en julegave til en der spiller guitar? eller spiller du selv guitar og mangler idéer til en god gave? Så kan du finde lidt hurtig inspiration her

Nedenfor bliver du præsenteret for forskellige gaveidéer til en der spiller guitar. Der er fokus på gaver til under 500 kr. Det kunne fx være guitar bøger eller dvd'er der kan hjælpe en med at lære at spille guitar. Derudover er der links til forskellige andre gode gave idéer. 

Guitarbøger

Ovenfor er der 3 gode bud på guitar bøger som kan hjælpe med at lære at spille guitar. I bøgerne finder du alt det info der er nødvendigt for at få en god start på guitaren eller blive bedre. Bøgerne tager læseren igennem masser af danske og udenlandske guitarsange. Du kan lære at spille akkorder, noder, tabulatur, fingerspil og selvfølgelig en masse sange.

I Spil Guitar bøgerne som er på dansk følger der desuden en cd med så du kan høre hvad du skal spille i bogen og dermed får du en bedre forståelse for om du spiller rigtigt. 

Guitar DVD'er

Lær at spille guitar med Ole Kibsgaard er en super dvd til en der vil lære at spille guitar eller en der ønsker at komme igang igen.

Ole Kibsgaard  som har spillet med Shu-bi-dua i mange år er en fantastisk underviser som starter med de helt fundamentale ting og guider dig godt igennem de åbne begynder akkorder, gode begynder sange, samt en introduktion til blues og rock.

I Lær at spille mere guitar med Ole Kibsgaard får du en fortsættelse til den første DVD. Derfor er det fx en god gaveidé til en der måske er begyndt at spille guitar, men måske er gået lidt i stå med at lære nyt. I DVD'en lærer man at spille guitarsoler, fingerspil og meget andet. 

Lær at spille mere guitar med Ole Kibsgaard er til den let øvede guitarist som får 4 timers guitarundervisning på dvden.

Andre gaveidéer til en der spiller guitar

guitartasker kasser

Guitartasker /kasser

Hvis man har brug for at transportere sin guitar, fx fra og til musikundervisning, øvelse med band eller andet, så er det en nødvendighed med en god guitartaske eller kasse. Du kan finde masser af gode guitartasker eller kasser for under 500 kr. her.

Se mere

Guitarstrenge

Guitarstrenge

Guitarstrenge til både el, spanske og akustiske guitarer koster fra 50 kr. til 200 kr. Du kan få rigtig god kvalitet til forholdsvis få penge og du kan med fordel købe mere end en pakke. Gå efter kendte mærker som fx Martin & Co, Fender, Elixir og Dunlop. 

Se mere

Guitarstativer

Guitarstativer

Hvem kunne ikke godt bruge et guitarstativ eller et vægophæng til en eller flere guitarer? Det er super vigtigt for motivationen til at spille guitar, at guitaren står fremme. Det kan ligefrem virke som pynt. Du kan finde masser af guitarstativer og vægophæng for under 200 kr. her.

Se mere