Lær at spille Hotel California på guitar med akkorder for begyndere

Hotel California er en guitar sang man ikke kan komme udenom når man skal lære at spille guitar. Denne udgave er til begyndere og benytter en god rytme og næsten kun åbne akkorder

For at kunne spille denne klassiker på guitar skal du kunne 2 dele af sangen nemlig et vers og et omkvæd og så skal du kunne spille en del guitar akkorder, hele 7 af slagsen.

Udover dette er sangen forholdsvis lige til, du kan bruge den samme rytme sekvens på alle akkorderne.

Underviseren i videoen nedenfor, gør et rigtig godt stykke arbejde for at lære dig at spille Hotel California på guitar og jeg syntes det er en rigtig god idé, hvis du følger aktivt med i hele videoen.

I slutningen af videoen kan du også spille med på sangen, når du er klar til det, hvilket er en rigtig god idé hvis du virkelig vil lære at spille sangen på guitar.

Nedenfor finder du de noter jeg har skrevet ned for at gøre det så nemt for dig som muligt at lære at spille sangen på guitar.

Vers:

Akkorder: Am, E, G, D efterfulgt af F, C, Dm, E

Rytme: D D DU UDD og evt. slut af med et hurtigt DU inden du skifter akkord

På den sidste akkord kan du også vælge bare at spille 4-5 nedslag som så fører dig ind i omkvædet

Omkvædet:

Akkorder: F C E Am efterfulgt af F C Dm E

Rytmen er stadig D D DU UDD og du kan stadig slutte af med et hurtigt DU inden du skifter akkord hvis du har lyst til det. Det samme gælder de 4-5 nedslag på sidste akkord hvis du syntes dette lyder bedre frem for at spille den normale rytme.