Lektion 1.2 - Lær at spille en G-dur akkord på Guitaren

I denne lektion lærer du at spille en G-dur akkord på guitaren. Benyt dig af videoen først og læs herefter teksten og billedet

Lær at spille en G dur akkord på guitaren

Lær at spille en G-dur akkord

En G-dur kan godt være lidt svær i starten da du skal bruge 4 fingre, men den bruges rigtig meget og du vender dig hurtigt til at spille den.

Start med at sæt din lillefinger på den tynde e streng 3. bånd og din ringfinger på b strengen også 3. bånd. Placér så din langefinger på E strengen 3. bånd og pegefingeren på a strengen 2. bånd.

Når du spiller denne akkord skal du spille alle 6 strenge. Spil først én streng af gangen og lyt efter og hør om den spiller som den skal.

Efter det spiller du alle strengene og så tilbage igen til at spille en streng ad gangen. Til sidst kan du så begynde at spille 4 nedslag hvor du tæller til 4 og laver dit anslag på tallene.

Når det kører for dig, kan du så prøve at spille op ned op ned op ned op ned rytmen.

Nu kan du spille 3 akkorder på din guitar og dermed har du allerede åbnet dig selv op for muligheden til at spille en masse sange på din guitar. På de næste sider bliver du guidet igennem 2 sange der bruger de 3 akkorder du nu har lært.