10 af de bedste guitarkøb

10 af de bedste guitarkøb i 2017-18

Er du på udkig efter en ny guitar? Det kan være lidt en jungle at finde ud af hvilken guitar man skal vælge. Derfor har LærGuitar.dk taget et kig på de bedste guitarer du kan købe fordelt på børneguitarer, akustiske guitarer og el-guitarer. Med de 10 guitarer i denne artikel er du sikker på at få en rigtig god guitar der kan skabe musikalsk glæde i mange år.

Akustisk guitar

Fender CD-60: Den bedste akustiske guitar til den prisbevidste

Fender CD-60 guitaren giver fantastisk værdi for pengene! Denne udgave er en opgraderet version af guitaren som hedder CD60S. Forskellen er at denne guitar har fået et massivt grandæk som giver lyden mere fylde end på den originale. Derudover er byggekvaliteten generelt øget en smule med Mahogni-bund, sider og hals, hvilket er med til yderligere at forstærke guitarens klang.

Sidst men ikke mindst er guitaren fremstillet med en nyudviklet ”easy to play” hals som virkelig er en fordel specielt for begynderne.

Fantastisk guitar til en fantastisk pris!

► Du kan købe Fender CD-60 her ◄

Yamaha FG820: Bedste akustiske guitar under 2500 kr.  

Yamaha FG820 er mærkets nyeste tilføjelse til den evigt populære FG serie. Det er en ny og forbedret udgave af den klassiske Yamaha FG700S guitar! Yamaha er kendt for at lave guitarer i fantastisk kvalitet til gode priser og deres FG serie har tidligere været den mest solgte akustiske guitar i verden! FG820 guitaren har altså en del at leve op til og den overhaler alle forventninger.

Guitaren er bygget i høj kvalitet med ren mahogni og et massivt dæk der giver en blød klang. Derudover har FG820 guitaren fået en mere fremtrædende bas og mellemtone takket være Yamahas ingeniører som har udviklet et nyt skalloperet spandemønster som bevarer styrken i dækket, samtidig med at guitarens klang bliver forbedret.

Guitaren har en helt igennem fantastisk lyd til prisen og Yamaha har med guitaren levet op til deres velkendte renomé i branchen. God pris, fantastisk byggekvalitet og en lækker klang. 

► Du kan købe Yamaha FG820 her◄

Martin D-28: Bedste allround guitar i topklassen

Denne guitar, Martin D-28, er ofte blevet fremhævet som den Martin guitar med den bedste lyd af alle! Det siger ikke så lidt når Martin samtidig er et af de bedste guitar mærker i verden!

Guitaren har en høj pris, men har også en byggekvalitet og lyd som fuldt ud lever op til prisen! Guitaren er virkelig cremen af cremen inden for akustiske guitarer og er den alle andre akustiske guitarer bliver sammenlignet med! Pga. den høje pris bliver der ikke solgt mange af disse guitarer online, men du vil på ingen måde fortryde dit køb. Det her er toppen af poppen og en velfortjent skat at tilføje til din guitar samling. 

►Du kan købe Martin D-28 her◄

El-guitar

Epiphone Les Paul standard: Stil, lyd og spilbarhed samlet i en pakke

Les Paul standard er en sand klassiker indenfor elguitarer. Det her er så tæt på Gibson Les Paul som du har lyst til at komme som begynder og prisen gør det muligt!  

Epiphones Les Paul Standard bliver bygget ud fra Gibsons specifikationer og byder på den originale Les Paul tone og udseende til en rigtig attraktiv pris. Mahognikroppen giver en fremragende resonans og guitarens Alnico Classic humbucker leverer en varm og værdsat tone blandt guitarister.

Guitaren er god at holde og sjov at spille på, fantastisk el-guitar til begynderen! 

►Du kan købe guitaren her◄

Epiphone Les Paul Special: Prisvenlig el-guitar til begynderen

Med sammenlignelige specifikationer og stil som den originale Les Paul model fra 1952, men til en langt billigere pris, er det her en guitar der kræver opmærksomhed. Guitaren er udført med den klassiske Les Paul kropsform, hvor krop og hals er lavet i okumetræ.

Denne guitar henvender sig til begynderen som ønsker sig en prisbillig guitar, som stadig indeholder de designelementer man finder i Epiphones topmodeller. 

► Du kan købe guitaren her ◄

Fender Player Stratocaster: En opdateret ægte Fender til en billig pris

Den legendariske Stratocaster blev opfundet af Leo Fender i 1954 og har ændret musikken for altid. Med Stratocasteren indtog elguitaren en helt ny rolle i lydbilledet og vakte stor opmærksomhed med dens pågående klang og med et udseende der dengang var meget vildt og futuristisk.

Fender Player Stratocaster er en ny og opdateret udgave af standard serien, nu med 3 Alnico 5 pickupper og en 2-punkts synkroniseret tremolo. Den nye udgave som stadig er bygget i Mexico er en af de bedste Prisvenlige mellemklasse guitarer Fender har produceret. 

 

Guitaren er solidt bygget og føles komfortabel og hurtig at spille. Den er klar til hvad end du smider efter den om det er: rock, pop, jazz, funk eller country. 

► Du kan købe guitaren her◄

Børneguitar

En god guitar til børn er en guitar der bliver lavet i en mindre størrelse som passer til børn og samtidig har bløde nylonstrenge der gør det nemmere for børn at holde dem nede, i stedet for de hårdere metalstrenge. Her er der 3 gode bud på børneguitarer som giver en stærk kombination af kvalitet og pris. 

Santana B7

En god begynder guitar i 3/4 størrelse som passer til børn på 9-12 år. Santana er et dansk-designet mærke som laver guitarer i høj kvalitet til prisen. 

► Køb Santana B7 her ◄

Sant Guitars CJ-30 spansk børneguitar

Sant Guitars laver billige guitarer i rigtig god kvalitet ift. den billige pris. Denne guitar er rigtig god til børn under 7 år pga. den lille størrelse. Det er svært at få en billigere guitar som rent faktisk er spilbar. 

► Køb CJ-30 børneguitar her◄

Yamaha CGS102A børneguitar til 6-8 årige.

Guitaren fra Yamaha er i 1/2 størrelse og passer derfor rigtig godt til de 6-8 årige, men kan også bruges af 9-12 årige. 

► Køb Yamaha CGS102 her◄