5 Akustiske guitarer du har lyst til at købe nu

6 gode bud på en ny akustisk guitar

Er du på udkig efter en ny akustisk guitar? Men er faret en smule vild i de mange muligheder, så er hjælpen på vej. Det at købe en ny akustisk guitar kan være en svær proces, der er så mange forskellige faktorer at tage højde for og så mange guitarer at vælge i mellem.

LærGuitar.dk kommer derfor her med 5 gode bud på en akustisk guitar som giver masser af valuta for pengene. Se de 5 guitarer du har lyst til at købe nu nedenfor:

Fender CD60

Denne billige akustiske Fender inkluderer et gran dæk med bagside og sider af Mahogni. Formen er den klassiske dreadnought så guitaren er lidt stor i det, men den er alligevel nem at spille på og giver en flot lyd, samt en god holdbarhed. Fender kvalitet til få penge! - Se de forskellige farvevarianter nedenfor - klik på billedet for at læse mere

Seagull S6 fås også i semiakustisk version

Seagull er et canadisk mærke som er kendt for at lave seriøse kvalitetsguitarer, med smuk lyd og fantastisk værdi. Du får et massivt cedar dæk og smuk lyd fra de valgte træsorter. Prisen er lidt høj, men du får masser af kvalitet for pengene og en guitar der holder værdien nogenlunde hvis du skulle sælge den videre på et tidspunkt. Se nærmere på de forskellige modelvarianter nedenfor ved at klikke på billederne.

Takamine GD10

Den her begynder guitar har mahogni sider, guitaren er en entry level guitar fra Takamine som dog stadig giver masser af værdi for pengene. En rigtig god guitar til begynderen.

Yamaha FG820

Yamaha laver generelt nogle fantastiske guitarer og FG820’eren er ingen undtagelse. Det er en solid begynderguitar med massivt gran dæk og mahogni sider og bagside. Det er en opgraderet udgave af den kendte 720 serie med mere styrke i lyden. Et fantastisk køb!

Martin LX1 fås også i sort

Martin er en af de mest velkendte og veletablerede guitar brands. LX1’eren her er en fantastisk ¾ størrelsesguitar som er perfekt til folk med små hænder. Guitaren har stærke og gode materialer som sørger for den velkendte Martin lyd, du får massivt sitkagran og mahogni sider og bag. Nedenfor kan du se nærmere på forskellige varianter af guitaren.